Male/tegne kursus

 Konceptet i dette efterår er et “åbent værksted” i skaberiet fra kl.10-13 om tirsdagen. 

1.Der vil være en opgave, hver gang, man kan vælge at arbejde ud fra. 

2. Man kan også komme for at arbejde på egne værker med frit tema, også noget man man måske har haft igang hjemmefra og gerne vil have hjælp til at komme videre med.

 

3. sætte dit personlige mål for perioden og blive støttet i at nå det

-Vil du finde din egen personlige stil, blive bedre til at skabe en tredimensionel effekt på en todimensional overflade, lære om farvelære, lys og skygge i ro og mag sammen med andre passionerede malere og tegnere så tilmed dig inden d.16 Oktober. Du er tilmeldt når kursusprisen er indbetalt på konto: reg. nr.6140 k. nr.0004278766 i Møns Bank. eller på Mobilpay til 29214699 – Helle Christiansen. Skriv også til mig på mail, så jeg ved hvor jeg skal sende informationer om kurset.

Emner vi vil tage op er f. eks.

Farvelære, lys/skygge, billedkomposition, forskellige maleteknikker (ikke kun akvarel eller akryl), proportioner, perspektiv og hvordan man opfatter 3 dimensionelt på en 2 dimensionel flade, hvordan man udvikler sin personlige stil.

 Alle er derfor velkomne både med blyanter, akvarel, akryl og alle formater store som små. Det bliver en force for holdet at have personer der arbejder med forskellige teknikker, så vi kan inspirere hinanden.

speed din egen læring med den ugentlige hjemmeopgave, som vi evaluerer på hver gang. Det er meget givende process at præsenterer sit arbejde og evaluere med mig og de andre kursister.

Åbent værksted fra kl. 10-13:00 og det foregår i Skaberiet i Gentofte. 

Tirsdage  

23. + 30. oktober   

6. 13. 20. 27. november

4. og   11. December. Den sidste dag i December laver vi juleafslutning, hvis der er stemning for det. 

Prisen for perioden er 2000kr. Basis materialer er inkluderet samt kaffe og te. eventuelle materialer som malerlærreder og større papirer kan man tilkøbe eller selv tage med. 

-Tag en ven med: I får begge 300kr i rabat ved tilmelding. Venner og bekendte er også velkomne til en prøvedag.

Vil du finde din egen personlige stil, blive bedre til at skabe en tredimensionel effekt på en todimensional overflade, lære om farvelære, lys og skygge i ro og mag sammen med andre passionerede malere og tegnere så tilmed dig inden d.18. Oktober. Du er tilmeldt når kursusprisen er indbetalt på konto: reg. nr.6140 k. nr.0004278766 i Møns Bank. eller på Mobilpay til 29214699 – Helle Christiansen. Skriv også til mig på mail, så jeg ved hvor jeg skal sende informationer om kurset.

Jeg planlægger en tegne/male rejse til Sevilla, næste efterår i uge 41 altså lige før efterårsferien 2019. Vi skal lave skitsetegninger rundt omkring i byen og på Museer, en hel lille rejsefortælling i billeder. Vi skal undersøge de traditionelle mønstre der findes i hele byen, male mindre værker og undersøge farvernes ekspressivitet og virkning på os. 

Fortel mig om du ville være interesseret i at deltage i en uges inspirerende fælleskab omkring udøvende kunst i en af sydspaniens smukkeste byer. ledet af billedkunstner Helle Witte, Kunst terapeut Kristine Birkedal og Ove Frankel

lidt om mig:

Jeg er uddannet billedkunstner fra kunst akademiet i Firenze i 1998. Siden har jeg uafbrudt arbejdet med kunst, maling, scenografi, udsmykning, indretning, undervisning, kunstrejser, illustrationer og alt muligt andet der kræver et visuelt ind og udtryk. Jeg gik på steinerskole i Gentofte, hvor jeg afsluttede 12kl. i 1991 og tog til Italien for at videreuddanne mig som kunstner. siden studieårene i Firenze har jeg boet og arbejdet i flere byer i Italien, Spanien og Frankrig. Jeg er medlem af Billekunstnernes Forbund BKF og sidder i bestyrelsen i Kvindelige Kunstneres Samfund. Anerkendt professionel kunstner af International Association of Art – IAA, arbejder freelance i DR-scenografi og udstiller sideløbende min kunst i gallerier og kunstforeninger i ind og udland. Jeg har 2 børn på 7 og 11 år og bor i Hellerup. Hjemmeside: www.helle.it

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner
Helle Witte Christiansen
Billedkunstner Cand. Phil. Art
Kildegårdsvej12B 1.th.
2900 Hellerup
tlf. 29214699
CVR-nr.: 37967580