Foreløbigt Rejse-Program

HOVEDTRÆK. Dagsprogrammerne bliver udbygget med tider, værker, og temaer. :

Tirsdag 14. april: Kunstmuseum Basel, en orientering i kunstens udvikling frem til vor tid.

Onsdag 15. april: Goetheanum. Med rundvisninger om Steiners arkitektur og kunst. Samtaler med mennesker, der står for maleri, skulptur, bankvæsen mm….

Torsdag 16 april: Museum für Gegenwartskunst, Basel: Særudstilling om Kunst og Klima: Circular Flow. En kunstudstilling om ulighed i verden.

Fredag 17 april: Grünewalds ISENHEIMER ALTAAR. i Colmar, Frankrig. Det er en flerfløjs-altertavle, der her udstilles så man kan nær-iagttage alle kombinationerne. Det handler om korsfæstelse, død og ikke mindst opstandelse.

Stassburg – ikke langt fra Colmar – er et besøg værd. Men det er udenfor dette program. Interesserede kan aftale at besøge byen og dens imponerende gotisk katedral sammen.

Lørdag 18 april: Beyeler, et overordentligt veludstyret moderne kunstmuseum i Basels udkant. De har en særudstilling af Edward Hopper.

??? Søndag 19 april: Et kort besøg i Vitra Design Museum og en afslutning på Goetheanum med fælles aftensmad i Speisehaus, en restaurant der udelukkende serverer biodynamisk, vegetariske mad.