Tegne- og Malekursus med Helle W. Christiansen

Wow jeg havde virkeligt brug for en langsom opstart på 2019. Jeg var med mine børn i italien, hvor vi holdt dejlig lang jul med den del af familien, der bor i Firenze. Der kom gamle venner og deres børn på besøg, næsten hver dag. Jeg nåede også at få mig en enorm forkølelse med hoste der først lige har sluppet taget i mine lunger for et par dage siden. I Vinterferien tog jeg nogle dage til Sevilla for at få lidt sol og varme, men mest af alt for at planlægge en tegne/male kursus mulighed. Nu glæder jeg mig virkelig meget til at komme i gang med vores formiddage igen. Jeg håber alle er friske!

Hermed nyt program for februar, marts, april og maj 2019

I det nye år vil vi fortsætte med tegneøvelser, der styrker den måde man ser på, for at oversætte virklighed til tegning eller maleri på en flade . Der kommer flere farver med i foråret og fokus på lys og skygge. Målet er at aktivere den højre hjernehalvdel der giver adgang til den kunstneriske, billedskabende tilstand. Det er en måde at skabe sig et frirum, hvor vi arbejder med tegning og maling i kunstnerisk flow, samtidigt med at det åbner for ny inspiration. Lær at stimolere og styrke dine kreative, intuitive og kunstneriske sider, som en del af din udvikling.

Fra kl.10- 13 hver tirsdag.

Dato´erne bliver som følger:

Pris.2000kr. Materialer inkluderet.

Tilmelding på Mail: helle@helle.it din plads er reserveret på kurset når indbetalingen er modtaget på mobilpay 29214699 

I det nye år vil jeg tilføje muligheden for åbent male værksted onsdage, hvor du kan komme og male i fælleskab med andre, efter egne oplæg eller mine. 3 timers koncentreret maletid med vejledning fra kl.10-13. Om Onsdagen.

Hermed oversigt over onsdagene

Pris 2000kr. The, kaffe og maling inkluderet i prisen, samt pensler til rådighed. Man skal selv købe maler lærreder, der vil være nogle formater man kan købe hos mig i skaberiet eller tag selv nogle med. 

Tilmelding på Mail: helle@helle.it din plads er reserveret på kurset når indbetalingen er modtaget på mobilpay 29214699. 

De bedste hilsner

Helle Witte Christiansen
Billedkunstner Cand. Phil. Art (MFA)
Kildegårdsvej12B 1.th.
2900 Hellerup

tlf. 29214699
CVR-nr.: 37967580
www.helle.it
dk.linkedin.com/in/hellechristiansen/