Helle Christiansens malekursus nov. 2017

Kære Maleglade Mennesker

Det er med stor glæde at jeg inviterer alle jer i mit netværk, og jeres venner, til fordybelse i malingens vidunderlige univers. Det kommer til at foregå hver tirsdag formiddag kl.9-12 på Adolphsvej nr.59 i Gentofte i et smukt og lyst “fabriks” lokale i den gamle TDC bygning på 1. sal. Man går op ad brandtrappen på ydersiden af huset ved parkeringspladsen. Her holder “skaberiet” også til. læs mere på : skaberiet.nu Den kreative stemning hænger, så at sige, i væggene.

I de 3 timer undervisningen varer, udforsker vi akvarel teknik både for dig som er nybegynder, men også for dig som vil forbedre de male-kundskaber du allerede har. Det at vi på denne måde fordyber os i den kreative process er en god måde at geare ned på, for at opnå en meditativ tilstand, som ellers er svær at opnå i en travl hverdag.

I denne første periode er det Akvarel, men også tegneteknikker i sort hvid. Vi kan også bevæge os over i andre teknikker, som akrylmaling, oliemaling, ikoner mm. men det bliver først i det nye år. Fra Januar 2018 kan I melde jer for en periode af 3 måneder ad gangen.

– Undervisningen bliver en blanding af:

– Opgaver man kan vælge at arbejde ud fra. Oplæg hvor teknikkerne bliver vist, individuel vejledning alt efter ønsker og kunnen.

– Mulighed for at deltage i evaluering af dagens eller periodens arbejde. Mulighed for at tage egne værker med til evaluering, hvor man kan få inspiration til at fortsætte selv. Jeg stiller mit falkeblik og mine mange års erfaring med maling og tegning til rådighed.

– Basis materialer, er med i prisen, hvis man ønsker at arbejde med bestemte formater eller andet, må man selv tage de nødvendige materialer med.

– The, Kaffe og godt selskab

 

Jeg kan tilbyde dette til 125kr per gang i november og december: 7. -14. -21.-28. nov. samt 5. december 2017.  hvis du tilmelder dig alle datoerne senest d. 7. nov. for samlet 600kr. Du er tilmeldt når, jeg har modtaget din betaling, gerne på mobilpay: 29214699 eller konto nr. reg. 6140 k.nr.0004044473 i Møns Bank. Du kan også komme og se om det er noget for dig på tirsdag og beslutte dig siden.

 

Vi starter nu på tirsdag d.7. november kl.9

 

Meld gerne tilbage til mig om du er interesseret og om tider og eller dagene kunne være bedre? jeg vil gerne prøve at passe det ind så flest muligt kan få glæde af denne mulighed. Jeg er også frisk på at oprette endnu et hold på andre dage eller tider, så skriv til mig.

Hvis der er særlige teknikker du gerne vil lære, vil jeg også gerne høre fra dig.

 

lidt om mig:

Jeg er uddannet billedkunstner fra kunst akademiet i Firenze i 1998. Siden har jeg uafbrudt arbejdet med kunst, maling, scenografi, udsmykning, indretning, undervisning, kunstrejser, illustrationer og alt muligt andet der kræver et visuelt ind og udtryk. Jeg gik på steinerskole i Gentofte, hvor jeg afsluttede 12kl. i 1991 og tog til Italien for at videreuddanne mig som kunstner. siden studieårene i Firenze har jeg boet og arbejdet i flere byer i Italien, Spanien og Frankrig. Jeg er medlem af Billekunstnernes Forbund BKF og sidder i bestyrelsen i Kvindelige Kunstneres Samfund. Anerkendt professionel kunstner af International Association of Art – IAA, arbejder freelance i DR-scenografi og udstiller sideløbende min kunst i gallerier og kunstforeninger i ind og udland. Jeg har 2 børn på 6 og 10 år og bor i Hellerup. Hjemmeside: www.helle.it

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner

Helle Witte Christiansen

Billedkunstner Cand. Phil. Art (MFA)

Kildegårdsvej12B 1.th.

2900 Hellerup.  Tlf. 29214699

CVR-nr.: 37967580

www.helle.it

dk.linkedin.com/in/hellechristiansen/